Reviews van onze klanten
Sigrid: “Ik vond de workshop heel waardevol. Informatief maar ook heel praktisch en ontspannend. De hele dag voelde ik me ontspannen en door de tips kan ik nu wat makkelijker afstand nemen in voor mij stressvolle situaties. Dus dat is heel fijn. Ik wil er ook zeker verder mee. Jullie deden het ook heel leuk, persoonlijk en niet zweverig”.  

Murat: “Bedankt voor de mooie ochtend. Toen ik binnen kwam voelde ik al een relaxte sfeer. Het was een nuttige workshop met een goede verdeling in stukje theorie en oefeningen. Openheid, oprechtheid en vooral de passie van jullie was ook te voelen, waardoor gelijk een vertrouwde sfeer ontstond. Zeer nuttige workshop die je makkelijk kunt toepassen in het dagelijkse leven”. 

Jeroen: “De ontvangst van de zen sisters was heel fijn, in de ruimte heerste een ontspannen sfeer en alles was goed voorbereid. De informatie o.a. over stress en wat yoga kan doen in combinatie met meditatie en yoga-oefeningen heeft mij inzichten gegeven hoe ik meer balans kan krijgen in mijn leven. Het heeft mij in de goede richting gestuurd”.

Image