YOGA BY ZEN COMPANY
De Zen sisters verzorgen alle yogalessen bij Zen Company. De Zen sisters zijn Amanda en Angelina. In het dagelijks leven echte zussen en vriendinnen.Samen geven 'de Zen Sisters' anti-stress workshops, privelessen en yoga op het strand of in het bos. Hoe leuk is het om je passie en kennis te delen met je zus?

De Zen Sisters voelen zich gezegend om hun yogapassie te delen en te verbinden. Het woord yoga betekent verbinding. Verbinding van lichaam en geest. Als mensen regelmatig aan yoga doen vinden ze balans en innerlijke rust en vanuit daar ontstaat een tevreden geest in een gezond, krachtig en soepel lichaam. 

Hieronder vertellen de Zen Sisters over hun eigen ervaringen.

Image


AMANDA

Ruim twintig jaar geleden ben ik begonnen met het geven van sport/danslessen op diverse sportscholen en ben uiteindelijk overgegaan naar yoga, omdat de combinatie van lichaam & geest en de verbinding hiertussen mij meer aantrok. Mede doordat ik hooggevoelig ben vond ik een thuis in de yoga. In de loop der jaren heb ik diverse yoga opleidingen gevolgd, zoals Asthanga/Poweryoga, Hatha yoga (in India) en Yin Yoga. Inmiddels heb ik zoveel liefde en kennis van yoga dat ik het graag deel met anderen. Yoga geeft mij liefde, zelfkennis, verbinding, ontspanning, focus en flexibiliteit. Yoga en meditatie is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven.

Image


ANGELINA

Ik heb vijf jaar ervaring met lesgeven, daarnaast schilder en beoefen ik yoga. Beide passies zijn ontzettend belangrijk in mijn leven. Na een lange tijd in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, weet ik hoe moeilijk het is om in de huidige maatschappij in balans te blijven. In mijn zoektocht naar een nieuw evenwicht, kwam ik in aanraking met yoga. Mijn eerste yogales volgde ik bij mijn zusje Amanda. Door haar fijne manier van lesgeven en de uitwerking van yoga op lichaam en geest, ging er een wereld voor mij open. Ik heb toen besloten om de opleidingen Easy Flow yoga en stoel yoga te volgen. Op dit moment ben ik de opleiding creatieve therapie aan het afronden. Tevens heb ik de workshop schilderen als meditatie ontwikkeld. Voor meer informatie www.angelinadebruin.nl. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer vanuit mijn hart en passie leef.

Image


De Zen Sisters volgen regelmatig workshops & trainingen om up to date te blijven.