OVER ONS
Met inmiddels twintig jaar ervaring binnen de schoonheids-, voeding, sport- en yogabranche biedt Zen Company alles wat u nodig heeft. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding. 

Zen Company bestaat nu zestien jaar en is sinds zes jaar gevestigd in Almere Poort. De yogalessen worden door vele Poortenaren gevolgd en ook de Beauty studio is druk bezet.  De beauty en de privélessen yoga vinden plaats in een rustige en gescheiden ruimte aan huis. De yoga groepslessen worden op een andere sfeervolle locatie gegeven.

Image


BEAUTY BY ZEN COMPANY
Amanda verzorgt de beautybehandelingen. Tijdens een beautybehandeling zorgt zij ervoor dat uw huid er weer, gezond, fris en strak uitziet. Alles wat daarvoor nodig is gebruikt Amanda, zoals bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuren/kruiden en/of zuurstofbehandelingen.

Amanda heeft vele opleidingen gevolgd in het beauty vak. Zij is op de hoogte van de nieuwste technieken, behandelingen en producten. Ook behandelde zij verschillende bekende Nederlanders zoals Patrick & Rossana Kluivert, Anouk Smulders, Yolanthe & Wesley Sneijder, Jorgen Rayman, Quinty Trustful, Daphne Lammers, Miss Flevoland, Marlayne Sahupala, Jaap Kwakman en meer...

Voor meer informatie kijk bij BEAUTY.

Image


LIFESTYLE BY ZEN COMPANY
Zen Company staat voor beauty aan de binnen- en buitenkant. Dit bereik je door je manier van leven te verbeteren.

Om je te helpen het meeste uit jezelf te halen en je lifestyle te verbeteren biedt Zen Company een aantal workshops aan in Nederland en in het buitenland. Voor meer informatie kijk bij LIFESTYLE.

Image


YOGA BY ZEN COMPANY
De Zen sisters verzorgen alle yogalessen bij Zen Company. De Zen sisters zijn Amanda en Angelina. In het dagelijks leven echte zussen en vriendinnen. 

Amanda en Angelina hebben beiden professionele yoga opleidingen gevolgd en beschikken over minimaal 500 yoga uren volgens Yoga Alliance. Voor meer informatie kijk bij YOGA.

Image