Microdermabrasie
Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te versnellen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseren wij ook om altijd een microdermabrasie kuur te volgen.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en collageen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oppervlakkige pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Image


Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt (op gezicht, hals, decolleté en handen) wat wij kunnen behandelen zijn o.a. fijne rimpels, huidveroudering, vette/onzuivere huid, grove huidstructuur, zonbeschadiging/pigmentvlekken, grove poriën, littekentjes en futloze huid. 
ULTRASOUND OF ULTRAGELUID
Ultrasound of ultrageluid golven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheidsbranche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen”de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben. Hier vindt de celstofwisseling plaats en doen de creme’s hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Image


Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van: Acné en acné-littekens, huidonzuiverheden, huidveroudering, cellulitis, couperose en pigmentvlekken.

Directe effecten:

  • Een betere doorbloeding
  • Het lymfesysteem werkt beter.
  • Voedingstoffen worden naar levende cel lagen gebracht.
  • De doorbloeding wordt verbeterd.
  • De huid verstrakt. Vocht wordt beter afgevoerd.
  • Vocht ophopingen en donkere kringen verminderen.