Meso therapie met hyaluronzuur
Heb je rimpels en lijntjes in het gelaat die je storen? Dan is de behandeling met de Pistor Eliance Mesogun voor jou de oplossing!

De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Met slechts 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van jouw huidconditie.

Image


Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam. Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen? Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van hyaluronzuur in de huid, kun je jouw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling zou je enig ongemak kunnen ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid en/of zwelling. Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen kun je het behandelde gebied korte tijd koelen met een ijskompres.

Welke aanbevelingen kunnen gevolgd worden? Om het risico van kneuzingen en bloedingen te verminderen, is het gewenst gedurende een week vóór de behandeling geen antistollingsmiddelen, antibiotica en ontstekingsremmers te gebruiken. Deze geneesmiddelen kunnen ertoe leiden dat eventuele bloedingen langer aanhouden. Waarschuwing: verander zelf niets aan jouw medicatie, maar vraag jouw arts wat hij of zij aanbeveelt en volg dit advies op.

Zijn er uitsluitingscriteria? Hyaluronzuur mag niet worden gebruikt bij:

  • cliënten die de neiging hebben om hypertrofische littekens te ontwikkelen;
  • cliënten met een geschiedenis van auto-immuun ziekte of die behandeld worden met immuuntherapie;
  • cliënten van wie bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur;
  • vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
  • cliënten jonger dan 18 jaar;
  • lichaamszones met dermale ontstekings- of infectieverschijnselen.

Bindweefselmassage met Eliance Mesogun

De bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met Eliance Mesogun. De bindweefselmassage zorgt er namelijk voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost, waardoor hyaluronzuur makkelijker in de huid wordt opgenomen. Na de behandeling van Eliance Mesogun mag er in de eerste 2 weken geen bindweefselmassage gedaan worden. Na die 2 weken kan er weer prima een bindweefselmassage uitgevoerd worden.